Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Κουρτουά αποκάλυψε πώς απέκρουσε το πέναλτι του Μέσι
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, αποκάλυψε πώς κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι του Λιονέλ Μέσι στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν (1-0).
«Προφανώς αναλαμβάνει την εκτέλεση πολλών πέναλτι σε μια σεζόν, οπότε είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς (τη γωνία που θα επιλέξει).
Δεν μπόρεσε όμως ευστοχήσει σε μερικά που χτύπησε στη δεξιά γωνία οπότε ήταν προφανές ότι θα το χτυπούσε στα αριστερά.
Φυσικά, θα μπορούσε να το χτυπήσει στο κέντρο – έτσι σκόραρε εναντίον της Λειψίας, αλλά είπα μόνο στον εαυτό μου, ας πέσω αριστερά κι έτσι έκανα μια καλή απόκρουση», είπε ο Βέλγος γκολκίπερ στη Sun.
Ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης δεν απέφυγε την ήττα που ήρθε με γκολ του Εμπαπέ στο 90+4.
Δείτε το βίντεο με την απόκρουση του Κουρτουά στο πέναλτι του Μέσι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
TAGS
# UEFA Champions League
# Λιονέλ Μέσι
# Παρί Σεν Ζερμέν
# πέναλτι
# Ποδόσφαιρο
# Ρεάλ Μαδρίτης
# Τιμπό Κουρτουά
