ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στην αναμονή και οι "κομμένοι"

Σήμερα ή μέσα στην διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται να γνωστοποιήσει τους πρώτους παίκτες που «κόπηκαν» ο Σέρβος προπονητής.

Μικρή παράταση πήρε η ανακοίνωση των πρώτων παικτών που θα “κοπούν” από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής είχε ορίσει στην πρώτη ομιλία του ενώπιον της ομάδας, την προηγούμενη Κυριακή (4/7) ως το πρώτο ορόσημο για το γκρουπ των “κομμένων” που θα συγκροτηθεί στο “Γεώργιος Καλαφάτης”.

Ωστόσο, οι ανακοινώσεις μετατέθηκαν για τη διάρκεια της εβδομάδας (πιθανώς ακόμα και σήμερα). Η αλλαγή σχετίζεται με λειτουργικά θέματα και δεν αφορά οποιαδήποτε υπαναχώρηση του Γιοβάνοβιτς από τις σκέψεις του.

Ο 59χρονος τεχνικός έχει αξιολογήσει το υλικό του και εκκρεμούσαν ορισμένες πρόσωπο με πρόσωπο συζητήσεις με ποδοσφαιριστής, για να επικυρώσει τις αποφάσεις του. Αυτές οι επαφές πραγματοποιήθηκαν και ο Γιοβάνοβιτς είναι έτοιμος για να συμπτύξει τον αριθμό των παικτών με τους οποίους δουλεύει.

Από τους “κομμένους”, οι νεαροί Έλληνες θα στελεχώσουν τη θυγατρική του Παναθηναϊκού και οι μεγαλύτεροι ή ξένοι, θα κληθούν να φέρουν προτάσεις για να φύγουν με μεταγραφή.

Από τις πληροφορίες, οι Σανκαρέ, Περέα, Αγιούμπ, Μπεκ φαίνεται πως δεν υπολογίζονται από τον Γιοβάνοβιτς, ενώ ο Σέρβος το σκέφτεται για τον Κολοβό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News