Ολυμπιακός: Έγινε η κηδεία του Βασίλη Μποτίνου

Σε κλίμα μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης και παρουσία πλήθους κόσμου συνοδεύτηκε ο Βασίλης Μποτίνος στην τελευταία του «κατοικία» στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Ο παλιός μεγάλος άσος του Ολυμπιακού και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 16/2 σε ηλικία 77 ετών απεβίωσε χτυπημένος από covid-19 και το μεσημέρι του Σαββάτου (19/2) έγινε η κηδεία του.

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν ο Γ’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Τάκης Αγραφιώτης, ο Δ’ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής, Κώστας Καραπαπάς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Νίκος Γαβαλάς. Στεφάνια κατέθεσαν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού μεταξύ άλλων ενώ το «παρών» έδωσε και ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Γιάννης Πολυκανδριώτης.

Για λογαριασμό των βετεράνων του Ολυμπιακού, παρευρέθηκαν οι Φρονιμίδης, Γκαϊτατζής, Βασιλείου, Γιούτσος, Σιώκος, Λεμονής, Κασδοβασίλης, Μπονόβας, Κελεσίδης, Κουρκουβέλας, Σταυρόπουλος, Σ. Παπάζογλου, Καλτσάς, Δαμιανίδης, Σταμάτης, Κοττάκης, Λεβαντής, Γλύκας, Παναούσης, Πασάς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News