Μπαρτσελόνα: Ρίχνει «δίχτυα» για Ανχελίνιο

Μπαρτσελόνα: Μετά το μεταγραφικό ντεμαράζ του Ιανουαρίου και τις επιθετικές προσθήκες, η Μπαρτσελόνα θέλει να βελτιώσει την άμυνά της με τον Ανχελίνιο να αποτελεί έναν από τους καλοκαιρινούς μεταγραφικούς της στόχους…

Μετά το μεταγραφικό ντεμαράζ του Ιανουαρίου και τις επιθετικές προσθήκες, η Μπαρτσελόνα θέλει να βελτιώσει την άμυνά της με τον Ανχελίνιο να αποτελεί έναν από τους καλοκαιρινούς μεταγραφικούς της στόχους…

Ο μεταγραφικός Γενάρης για την Μπαρτσελόνα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα πρόγευμα, πριν το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Οι «μπλαουγκράνα», παρά τα οικονομικά προβλήματα, την περασμένη μεταγραφική περίοδο πήρε τους του Φεράν Τόρες και Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ενισχύοντας τη γραμμή κρούσης.

Τώρα, η ομάδα του Τσάβι θα χρειαστεί να βελτιώσει την άμυνά της. Πικέ, Ζόρντι Άλμπα και Ντάνι Άλβες είναι σαφές πως ηλικιακά δεν μπορούν να αντέξουν, με το σύλλογο να αναζητά ανανέωση στα μετόπισθεν.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Λειψίας, Ανχελίνιο, μοιάζει να είναι ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της Μπαρτσελόνα. Η ομάδα της Καταλονίας για να τον αποκτήσει θα χρειαστεί να δαπανήσει, τουλάχιστον, 40 εκατομμύρια για τον παίκτη της γερμανικής ομάδας.

Μάλιστα, ο νεαρός αμυντικός φαίνεται πως έχει κάνει γνωστό στο σύλλογο πως θέλει να αποχωρήσει.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News