FIFA: Εξετάζει το ενδεχόμενο να αυξήσει τον αριθμό των παικτών στις αποστολές στο Παγκόσμιο Κύπελλο
FIFA: Η FIFA εξετάζει το ενδεχόμενο να αυξήσει τους ποδοσφαιριστές των αποστολών από 23 σε 26 εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.
Η FIFA εξετάζει τα ενδεχόμενα και είναι έτοιμη να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Εκτός λοιπόν από την πρόταση για Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια, με το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών βέβαια να είναι αρνητικό, τώρα εξετάζει την αύξηση των ποδοσφαιριστών που θα βρεθούν στις αποστολές των ομάδων από 23 σε 26. Ακόμη βέβαια δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι ποδοσφαιριστές θα κάθονται στον πάγκο, ή θα τίθενται εκτός αποστολής, ανάλογα με το παιχνίδι.
Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί στις 31 Μαρτίου στην Ντόχα, μία ημέρα πριν από την κλήρωση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
? La FIFA envisagerait d’autoriser les listes élargies à 26 joueurs sélectionnés (contre 23 actuellement) pour la Coupe du Monde 2022 au Qatar ! pic.twitter.com/GKKjFmx8S6
— BeFoot (@_BeFoot) February 19, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΕΟΕ: Σε εξέλιξη οι εργασίες για να ζωντανέψει ξανά το Εθνικό Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο! (VIDEOS)
- Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7
- Ολυμπιακός: Ο διαφορετικός «Θεός της μπάλας» και μια ομαδάρα που δεν έχει πιάσει το ταβάνι της
- Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις: Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού - Γιατί η Κυριακή είναι κρίσιμη μέρα
- ΟΦΗ: Μπήκαν αποστολή Αθανασίου και Ρομάνο για Λεβαδειακό
