Αργύρης Γιαννίκης: «Υπάρχει θέληση και πίστη για να επιστρέψουμε στις νίκες»

Αργύρης Γιαννίκης: «Υπάρχει θέληση και πίστη για να επιστρέψουμε στις νίκες, τρώμε γκολ από το τίποτα»

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και αυτά που προηγήθηκαν με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

Για το κλίμα στην ΑΕΚ μετά από την ήττα και από τον Ολυμπιακό: «Υπήρχε σίγουρα προβληματισμός για το αποτέλεσμα. Παρά την καλή γενική εικόνα που είχαμε, επιτρέποντας μηδαμινές ευκαιρίες στον αντίπαλο, δεν πήραμε τίποτα από το ματς. Τώρα, υπάρχει θέληση και πίστη ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στις νίκες».

Για το που αποδίδει το γεγονός ότι η ΑΕΚ εμφανίστηκε καλά οργανωμένη στα παιχνίδια Κυπέλλου με ΠΑΟΚ και πρωταθλήματος με Ολυμπιακό, αλλά τελικά «λύγισε» στο φινάλε: «Το δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση. Από λίγες φάσεις και στα δύο παιχνίδια οι αντίπαλοί μας πέτυχαν γκολ. Από σχεδόν τίποτα. Το έχουμε συζητήσει με τους παίκτες, το έχουμε αναλύσει και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στις νίκες».

Αν είναι θέμα πνευματικό το γεγονός ότι η ΑΕΚ δέχθηκε γκολ και από ΠΑΟΚ και από Ολυμπιακό στα τελευταία λεπτά: «Όταν δεν παίρνεις αποτελέσματα, είναι σα να κουβαλάς ένα σάκο μαζί σου. Όμως, αυτό πρέπει να το αποβάλλουμε και να κοιτάξουμε μπροστά».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News