Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Το γκολ του Σάρλια που ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR
Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ στο 36′ με τον Σάρλια, όμως με την παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε.
Ο Παναθηναϊκός πέτυχε το γκολ απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όταν από το κόρνερ που κέρδισαν οι «πράσινοι», η μπάλα έφτασε στα πλάγια στον Βέλεθ, που με το κεφάλι έκανε το γέμισμα στην περιοχή για τον Σάρλια που νίκησε τον Ανέστη.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πως η μπάλα στην πρώτη κεφαλιά του Βέλεθ είχε περάσει ολόκληρη την γραμμή του άουτ. Ο Σιδηρόπουλος εξέτασε την φάση και με την βοήθεια του VAR ακύρωσε το γκολ των «πράσινων» για να μείνει το 0-0.
Δείτε την φάση:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Ολυμπιακός: Ένα τσουβάλι τελικές, μηδέν γκολ - Μία είναι η λύση!
- ΑΕΛ: Από πότε είχε να μη χάσει στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
- Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερα έκτακτα μέτρα στήριξης ύψους 300 εκατ. ευρώ – Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
