ΑΕΚ: Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε παίκτη της Κ15
Ο δράστης έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. αργά χθες βράδυ όταν επιχείρησε να ληστέψει μαγαζί στην Ομόνοια μαχαιρώνοντας τον καταστηματάρχη.
Στη σύλληψη του δράστη της επίθεσης με μαχαίρι που δέχτηκε στις 19/2 ποδοσφαιριστής της Κ15 της ΑΕΚ προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.
Η προσαγωγή και σύλληψη έγινε την ίδια μέρα, αργά το βράδι την περιοχή της Ομόνοιας, όπου ο δράστης συνέχιζε την παραβατική του συμπεριφορά όταν προσπαθώντας να ληστέψει μαγαζί επιτέθηκε ξανά με το ίδιο όργανο και μαχαίρωσε τον ιδιοκτήτη. Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη και το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.
Η επίθεση στον νεαρό παίκτη της Ένωσης έγινε στην περιοχή της Πεύκης όπου ο νεαρός, φορώντας τα ρούχα της ΑΕΚ, καθώς είχε παρακολουθήσει το ματς της Κ17, βρισκόταν έξω από φροντιστήριο μαζί με συμμαθητές του. Ο δράστης, είναι γνωστός οργανωμένος οπαδός άλλης ομάδας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί είναι ξανά εδώ και δεν χάνει το ντέρμπι!
- Αντριάνο Γιάγκουσιτς: Το σοκ με την πρόταση του Παναθηναϊκού - Το απίθανο παρασκήνιο της μεταγραφής
- Αρης Μεταγραφές: Συμφωνία με Κουαμέ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη
- Καιρός: Καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Πότε θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλονίκη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
