Θεσπρωτός - Ξάνθη: Ο Γκράβιτς αντί για πέναλτι πήρε... κίτρινη κάρτα!
Ξάνθη: Η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Θεσπρωτό, χωρίς σκορ, στο πλαίσιο της αγωνιστικής της Super League 2 με την ομάδα της Θράκης να φωνάζει για μία φάση στο πρώτο ημίχρονο στην οποία δεν της δόθηκε πέναλτι
Η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Θεσπρωτό, χωρίς σκορ, στο πλαίσιο της αγωνιστικής της Super League 2 με την ομάδα της Θράκης να φωνάζει για μία φάση στο πρώτο ημίχρονο στην οποία δεν της δόθηκε πέναλτι.
Πιο συγκεκριμένα, στο 26ο λεπτό ο Γκάβριτς, με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή του Θεσπρωτού, με τον Γκάντσιερ να τον μαρκάρει και τον διαιτητή Βάτσιο να σφυράει παράβαση, αλλά για θέατρο. Το σφύριγμα αυτό έκανε έξαλλο τον παίκτη της Ξάνθης με τον διαιτητή να του δείχνει την κίτρινη κάρτα.
Δείτε τη φάση:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
