Άρης: Χερμάν Μπούργος, η τελευταία ελπίδα για να σωθεί η καριέρα του Κώστα Μήτρογλου

Αρης: Ο νέος προπονητής Χέρμαν Μπούργος είναι η τελευταία ελπίδα να σώσει ο Κώστας Μήτρογλου την καριέρα του, καθώς θα τον δει στις προπονήσεις

Ο Χέρμαν Μπούργος βρίσκεται στα γραφεία του Άρη και στη συνέχεια θα πάει στο Ρύσιο για την πρώτη προπόνηση και γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές υπό την πίεση του χρόνου, καθώς την Τετάρτη ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει ενημερωθεί αναλυτικά για όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ και θα τους τσεκάρει στον αγωνιστικό χώρο στις επόμενες προπονήσεις. Ωστόσο η παρουσία του αποτελεί ίσως την τελευταία ευκαιρία που έχει ο Κώστας Μήτρογλου να σώσει την καριέρα του και παράλληλα να σώσει και ο Άρης τη χρονιά, αν αποδειχθεί ότι ο «πιστολέρο», που έχει αραχνιάσει, μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα.

Όπως με τον Σούντγκρεν, αλλά…

Η υπόθεση Μήτρογλου (πιθανότατα και του Ντουάρτε) θυμίζει σε έναν βαθμό και την περίπτωση Σούντγκρεν,  όταν είχε τεθεί στο περιθώριο από τον Ένινγκ, αλλά ο Μάντζιος είχε καταφέρει να τον ενεργοποιήσει με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Σε αντίθεση με τον Σούντγκρεν, ο Μήτρογλου (αλλά και ο Ντουάρτε) δεν θυμίζει ποδοσφαιριστή με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά κάνει ξεχωριστό πρόγραμμα, επί της ουσίας αποτελεί ξένο σώμα και κάποια στιγμή είχε κάνει pick στα κιλά του!

Μπορεί ο Μήτρογλου να πείσει τον Μπούργος ότι μπορεί να βοηθήσει; Είναι σε θέση να το κάνει; Είναι γεγονός πως αρκετοί αναρωτιούνται ακόμα πως είναι δυνατόν να μην μπορεί να βοηθήσει έστω και για λίγα λεπτά, όταν το πρόβλημα στο σκοράρισμα είναι το μεγαλύτερο στην ομάδα του Άρη και η δυστοκία σπάει τα κοντέρ. 

Ο Μπούργος λοιπόν, που θα πάρει όλο το ρόστερ στα χέρια του, θα δει και τον Μήτρογλου. Θα μιλήσει μαζί του και στο χόρτο θα φανούν όλα. Εκεί κανείς δεν μπορεί να ξεγελάσει κανέναν. Από το χέρι του Μήτρογλου εξαρτάται να επιστρέψει για το κοινό καλό. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News