Μπρέντφορντ: Βίντεο με τον Έρικσεν να μοιράζει δυο ασίστ στο πρώτο του ματς μετά την κατάρρευση!
Ο Κρίστιαν Έρικσεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Μπρέντφορντ με την Ρέιντζερς και μάλιστα έδωσε δύο ασίστ!
Πανέτοιμος για την επιστροφή του στην Premier League είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος αγωνίστηκε σε φιλική αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με την Ρέιντζερς ενώ μάλιστα έδωσε και δύο ασιστ!
Ο Δανός, ο οποίος μετά την περιπέτεια της υγείας του επανήλθε πιο δυνατός, «πήρε» στα πόδια του χρόνο συμμετοχής, για 80 ολόκληρα λεπτά. Μάλιστα ήταν καθοριστικός, αφού «δημιούργησε» τα δύο γκολ της ομάδας του για το τελικό 2-2.
Πλέον, ο χρόνος κυλά αντίστροφα για το ντεμπούτο του σε επίσημο αγώνα της Premier League, με τα αγγλικά Μέσα μάλιστα να υποστηρίζουν πως η επιστροφή του ενδέχεται να γίνει το προσεχές Σάββατο (27/2) απέναντι στην Νιούκαστλ.
Our second goal at Auchenhowie this afternoon#BrentfordFC pic.twitter.com/PqtS0IUoxf
— Brentford FC (@BrentfordFC) February 21, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η πίστη του Ιμανόλ, η κίνηση-ματ και τα χαμόγελα
- Τζολάκης: «Κανείς δεν πίστευε σε εμάς – Χαίρομαι που παίζω μαζί με τον Μουζακίτη»
- Ολυμπιακός: Με Ρεάλ στον τελικό του Σούπερ Καπ - Η μέρα και η ώρα
- Ξεκάθαρος ο Κόντης στους παίκτες: «Ξεχνάμε τη Χόφενχαϊμ, τώρα μόνο ο Αστέρας»
- ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το deal με τον Τομά Ερτέλ
