ΕΠΟ: Την 1η Ιουνίου η εκλογή του νέου προέδρου - Διευθύνων σύμβουλος ο Ιάκωβος Φιλιππούσης

ΕΠΟ: Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε πως την 1η Ιουνίου θα γίνουν οι εκλογές για τον νέο πρόεδρο της ομοσπονδίας, ενώ ενημέρωσε πως ο Ιάκωβος Φιλιππούσης θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε πως την 1η Ιουνίου θα γίνουν οι εκλογές για τον νέο πρόεδρο της ομοσπονδίας, ενώ ενημέρωσε πως ο Ιάκωβος Φιλιππούσης θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

– Κατ’ εφαρμογή του νέου καταστατικού της Ε.Π.Ο. όρισε Εκτελεστικό Διευθυντή (CEO) της Ομοσπονδίας τον μέχρι πρότινος Εκτελεστικό Γραμματέα Ιάκωβο Φιλιππούση, στον οποίο ανατέθηκαν τα καθήκοντα που προβλέπονται από τα άρθρα 54, 55 και 56 του καταστατικού, μέχρι την εκλογή του νέου προέδρου.

– Αποφάσισε τη μετάθεση της σύγκλησης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για τις 18 Μαρτίου 2022 με θέματα την επικύρωση των μελών της Επιτροπής Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης και την επικύρωση του ορισμού νέων μελών του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο.

– Αποφάσισε τη σύγκληση της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης για την εκλογή του νέου προέδρου της Ε.Π.Ο μαζί με την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας την 1η Ιουνίου 2022.

– Όρισε τον κ. Γιώργο Χατζησαρόγλου ως το υποδεικνυόμενο μέλος (5ο) της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News