Ολυμπιακός: «Όλοι μαζί για την πρόκριση»

Μεγάλες πιένες μετά από καιρό ετοιμάζεται να βιώσει το Γ.Καραϊσκάκης το βράδυ της Πέμπτης (24/2) όταν ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Αταλάντα στη ρεβάνς του εις βάρος του 2-1 στο Μπέργκαμο για το UEFA Europa League.

Κι αυτό γιατί οι πόρτες θα είναι ανοιχτές για τον κόσμο, έστω κι αν το φαληρικό γήπεδο θα γεμίσει κατά το ήμισυ αφού έχει επιτραπεί το 50% της χωρητικότητας από την Κυβέρνηση λόγω covid-19 ύστερα από τις σχετικές εισηγήσεις των αρμόδιων λοιμωξιολόγων. Περίπου 16.000 άνθρωποι λοιπόν θα δουν από κοντά στο συγκεκριμένο σπουδαίο ματς εκ των οποίων οι 800 θα είναι φίλοι της Αταλάντα που θα κάνουν το ταξίδι από τη γειτονική χώρα.

Είναι ξεκάθαρο πως ο οργανισμός Ολυμπιακός ζει και αναπνέει για το συγκεκριμένο ματς. Πέρα από τους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση, το ίδιο ισχύει και για τον κόσμο της ομάδας που θα κάνει ό,τι μπορεί να σπρώξει τους ερυθρόλευκους στη μεγάλη ανατροπή. Περιμένουν λοιπόν άπαντες ένα γήπεδο με παλμό που θα γεμίσει κάθε θέση που επιτρέπεται ώστε να διεκδικήσει ο Ολυμπιακός κάθε ελπίδα που έχει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να περάσει την Αταλάντα πρέπει να πετύχει κάτι που κατάφερε μία φορά σε 60 χρόνια!

Έμπειρος και γνωστός Ισπανός διαιτητής στη ρεβάνς με Αταλάντα

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News