Απολογία ΠΑΣ Γιάννινα: Οι Γιαννιώτες αρνήθηκαν ότι έγινε η μεταβίβαση που κατήγγειλε η ΑΕΛ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απολογήθηκε στην πειθαρχική επιτροπή της Super League για την υπόθεση της μεταβίβασης του 51% των μετοχών του Γιώργου Χριστοβασίλη το Φεβρουάριο του 2015 στον Κωνσταντίνο Αυδή, που προέκυψε μετά την καταγγελία της ΑΕΛ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απολογήθηκε στην πειθαρχική επιτροπή της Super League για την υπόθεση της μεταβίβασης του 51% των μετοχών του Γιώργου Χριστοβασίλη το Φεβρουάριο του 2015 στον Κωνσταντίνο Αυδή, που προέκυψε μετά την καταγγελία της ΑΕΛ και έφερε τους Γιαννιώτες αντιμέτωπους με αφαίρεση 5 έως 10 βαθμών από το πρωτάθλημα.  

Μέσω των νομικών του, ο ΠΑΣ υποστήριξε ότι η ΕΕΑ ενώ έλαβε υπόψιν δύο συμβολαιογραφικές πράξεις για «δήθεν μεταβίβαση των μετοχών», αγνόησε τρίτη ανακαλούσε τις δύο προηγούμενες και ότι όλες οι συζητήσεις έγιναν για μεταβίβαση που δεν πραγματοποιήθηκε.  

Επίσης, η υπεράσπιση ανέφερε ότι σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα εκείνης της περιόδου έπρεπε να γίνει παραγραφή στους τρεις μήνες και πλέον έχουν περάσει εφτά χρόνια.  

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Γιώργος Χριστοβασίλης ανάφερε κι αυτός ότι η μεταβίβαση δεν έγινε και υπογράφηκε ανάκληση.

«Το χρέος μέχρι το τέλος του 2016 ανέβηκε κατά ένα εκατομμύριο και μπήκαμε στη διαδικασία να πουλήσουμε παίκτες» είπε αναφερόμενος χαρακτηριστικά στην περίπτωση πώλησης του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ, που μείωσε το ύψος της δόσης του αποπλήρωσης του χρέους προς την εφορία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News