Γιουβέντους: Εκτός για 2-3 μήνες ο ΜακΚένι
Η Γιουβέντους ενημέρωσε πως ο Γουέστον ΜακΚένι υπέστη ζημιά στο 2ο και το 3ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού και θα χρειαστεί να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για 2-3 μήνες.
Ο 23χρονος Αμερικανός μέσος έκανε περαιτέρω εξετάσεις και επιβεβαιώθηκε η σοβαρότητα της ζημιάς που υπέστη και η οποία θα τον κρατήσει εκτός γηπέδου για 8-12 εβδομάδες.
Φέτος, ο Γουέστον ΜακΚένι έχει αγωνιστεί 28 φορές με τους «μπιανκονέρι» έχοντας σκοράρει και 4 τέρματα σε σχεδόν 2.000 αγωνιστικά λεπτά.
Πιο τυχερός ήταν ο Άλεξ Σάντρο που όπως διαπιστώθηκε από τις ακτινογραφίες στις οποίες υπεβλήθη έχει απλώς μία κάκωση και η κατάστασή του αναμένεται να επανεξεταστεί σε δέκα μερες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
