Παναθηναϊκός: Ο Μπακογιάννης ενημέρωσε τις παρατάξεις για τη Διπλή Ανάπλαση

Ο Κώστας Μπακογιάννης είχε σύσκεψη με εκπροσώπους των τριών μεγαλύτερων παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο και τους ενημέρωσε για την επικείμενη συνέντευξη Τύπου.

Συνθήκες συναίνεσης στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη Διπλή Ανάπλαση, επιχείρησε να διαμορφώσει την Τετάρτη ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο Δήμαρχος Αθηναίων υποδέχτηκε στο γραφείο του εκπροσώπους των τριών μεγαλύτερων παρατάξεων και τους ενημέρωσε για την τελική μορφή των συμβάσεων. Στην άτυπη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Μπακογιάννης, εκπροσωπήθηκαν οι συνδυασμοί που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ (Ανοιχτή Πόλη), το ΚΙΝΑΛ (Αθήνα Είσαι Εσύ) και στο ΚΚΕ (Λαϊκή Συσπείρωση).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η «Ανοιχτή Πόλη» επιφυλάχτηκε να απαντήσει μόλις μάθει όλες τις λεπτομέρειες, η «Αθήνα Είσαι Εσύ» εκφράστηκε θετικά επί της αρχής, ενώ η «Λαϊκή Συσπείρωση» εξέφρασε την κάθετη άρνηση της να στηρίξει. Βέβαια, εν μέρει η στάση της τελευταίας παράταξης ήταν αναμενόμενη. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει την Τετάρτη 2 Μαρτίου, για να εγκρίνει τις συμβάσεις. Πάντως, η παράταξη του Μπακογιάννη έχει την πλειοψηφία για την έγκριση και δεν θα παρουσιαστεί πρόβλημα.

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News