ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Οριστικοποιήθηκε το φιλικό με την Μίλαν στις 14 Αυγούστου

Ξεχωρίζει το όνομα του ιταλικού μεγαθηρίου ανάμεσα στα εφτά φιλικά τα οποία αναμένεται να δώσει η ομάδα.

Τη «σκαλέτα» των φιλικών παιχνιδιών ολοκληρώνει σιγά σιγά ο Παναθηναϊκός με εκείνο κόντρα στη Μίλαν να δεσπόζει ανάμεσα στους υπόλοιπους αγώνες λόγω της ιστορίας και του μεγέθους του αντιπάλου. Το ματς απέναντι στους Ιταλούς οριστικοποιήθηκε για τις 14 Αυγούστου και θα λάβει χώρα στην Ιταλία και την Τεργέστη.

Για να τα πάρουμε όμως τα πράγματα με την σωστή χρονική σειρά, οι «πράσινοι» θα δώσουν ένα προπονητικού χαρακτήρα φιλικό, κλειστό προς το κοινό στις 16 του μήνα πριν αποχωρήσουν για την Ολλανδία που θα γίνει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί, θα δώσουν άλλα τρία παιχνίδια, ένα με την Άλκμααρ στις 25 Ιουλίου και κι ένα με την Φένφλο στις 31 του μήνα ενώ εκκρεμεί ένα ακόμα παιχνίδι που θα κανονιστεί.

Στις 6 Αυγούστου θα γίνει το πρώτο φιλικό με την παρουσία του κόσμου της ομάδας, πανδημίας επιτρέποντως, και ο αντίπαλος θα είναι η τουρκική Μπασακσεχίρ. Πριν πάνε στην Ιταλία για το παιχνίδι με την Μίλαν στις 14/06, οι «πράσινοι» θα δώσουν άλλο ένα φιλικό ματς στις 10/06 με κάποια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.

Στην Τεργέστη και ενάντια στους Μιλανέζους θα ολοκληρωθούν οι φιλικές αναμετρήσεις για το «τριφύλλι» στην φετινή προετοιμασία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News