Ολυμπιακός - Αταλάντα: Οι γκολάρες του Μαλινόφσκι και η προσευχή για την Ουκρανία
Ολυμπιακός – Αταλάντα: Ο Ρουσλάν Μαλινόφκσι με δύο απίθανα γκολ σε δύο λεπτά έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του και έστειλε μήνυμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Ο Ρουσλάν Μαλινόφκσι με δύο απίθανα γκολ σε δύο λεπτά έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην Αταλάντα κόντρα στον Ολυμπιακό και έστειλε μήνυμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
O 28χρονος στο 67′ πήρε την πάσα του Κουπμάινερς και με εξαιρετικό σουτ στα όρια της περιοχής εκτέλεσε τον Βατσλίκ στην πάνω γωνία της εστίας για το 2-0. Μάλιστα δεν πανηγύρισε το γκολ αλλά έστειλε μήνυμα κατά του πολέμου στην Ουκρανία που βρίσκεται σε εξέλιξη μετά την εισβολή της Ρωσίας.
Δύο λεπτά αργότερα, ο Ουκρανός με ένα άπιαστο σουτ από τα 30 περίπου μέτρα νίκησε τον Βατσλίκ για να κάνει το 3-0 και ουσιαστικά να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση.
Δείτε τα γκολ του Μαλινόφσκι:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τεντόγλου: «Είμαι καλά, θα με δείτε στον τελικό...»
- Παναθηναϊκός: Ο Νίστρουπ, η πίεση, οι στόχοι και το... plan b χωρίς Ευρώπη
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ελπίζω ο πατέρας μου να είναι υπερήφανος για εμένα»
- Γιαννακόπουλος: «Πάντα υπάρχει κάποιος που έχει μεγαλύτερο π@@ς από εσένα, οπότε πρόσεχε»
- Εθνική Ελλάδος: Ο πήχης πρέπει να ανέβει, η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί
