Ανδρέας Μπουχαλάκης: «Γνωρίζουμε ότι μέσα στο γήπεδό μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα»

Στο match programme του Ολυμπιακού με την Αταλάντα, έδωσε συνέντευξη ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος έδειξε έτοιμος για μια ακόμη μεγάλη πρόκριση με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει καταφέρει αρκετές φορές στη θητεία του στον Ολυμπιακό να πανηγυρίσει μεγάλες προκρίσεις και το ίδιο θέλει να πετύχει και απόψε κόντρα στην Αταλάντα.

Ο Έλληνας μέσος έκανε δηλώσεις στο match programme των «ερυθρολεύκων», μιλώντας για την πορεία του στην ομάδα και τον σημερινό κρίσιμο αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Μπουχαλάκη:

«Όταν είχα υπογράψει στην ομάδα έβαζα στόχους να κάνω ένα βήμα τη φορά. Eίχα φιλοδοξίες να καταφέρω όσα περισσότερα μπορούσα και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω καταφέρει σημαντικές διακρίσεις με την ομάδα.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα να βρίσκομαι αρχικά και στη συνέχεια να είμαι αρχηγός ενός τεράστιου συλλόγου, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Θέλω και ονειρεύομαι να κάνω μια μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία με την ομάδα και αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος.

Ευελπιστώ για τα καλύτερα στο σημερινό παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι μέσα στο γήπεδό μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Θα τα δώσουμε όλα και στο τέλος εύχομαι να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ακόμα μία μεγάλη πρόκριση, απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι η Αταλάντα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News