Oλυμπιακός - Αταλάντα: «Άγγιξε» το γκολ ο Μαντί Καμαρά
Oλυμπιακός – Αταλάντα: Άγγιξε το γκολ ο Μαντί Καμαρά μόλις στο 7′, αφού το σουτ του μέσου από την Γουινέα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Μούσο.
O Oλυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι με την Αταλάντα, με τον Μαντί Καμαρά με δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή των Ιταλών να ανησυχεί τον Μούσο.
Οι «ερυθρόλευκοι» στο 7′ κέρδισαν ψηλά την μπάλα με τον Αγκιμπού να δίνει στον Μαντί που βρήκε αρκετό χώρο και δοκίμασε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Αταλάντα, με την μπάλα όμως να περνά λίγο δίπλα από την εστία.
Δείτε το σουτ του Μαντί Καμαρά:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Ολυμπιακός: Ένα τσουβάλι τελικές, μηδέν γκολ - Μία είναι η λύση!
- ΑΕΛ: Από πότε είχε να μη χάσει στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
- Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερα έκτακτα μέτρα στήριξης ύψους 300 εκατ. ευρώ – Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
