ΠΑΣ Γιάννινα: «Η απόφαση αυτή έχει ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του πρωταθλήματος»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση μετά την τιμωρία του με αφαίρεση πέντε βαθμών και πρόστιμο από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League για παρατυπίες στην μεταβίβαση μετοχών το 2015 κάνοντας λόγο για στοχοποίηση την ομάδα των Ιωαννίνων.

Οι Ηπειρώτες τόνισαν πως αυτή η τιμωρία συνιστά αλλοίωση του πρωταθλήματος και προκαλεί μόνο οργή και θυμό ενώ θεωρούν πως στόχος της ποινής αυτής είναι να πληγεί ο σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Για άλλη μια φορά ο Π.Α.Σ. ΓIANNINA στοχοποιείται βάναυσα. Η απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League να τιμωρήσει την ομάδα με αφαίρεση βαθμών για την δήθεν μεταβίβαση των μετοχών της Π.Α.Ε. στην οικογένεια Αυδή που έχει ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του πρωταθλήματος, μόνο οργή και θυμό προκαλεί.

Η απόφαση δεν έχει κανένα λογικό έρεισμα.

Είναι πλέον ξεκάθαρο από κάθε άποψη πως στόχος είναι να πληγεί ο σύλλογος. Επιβεβαιωνόμαστε όταν λέγαμε ότι ενοχλεί η θέση που βρισκόμαστε στην βαθμολογία.
Εμείς ως Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα επιμείνουμε στην εκδίκαση της ουσίας της υπόθεσης μέχρι να καταρριφθεί όλο αυτό το αλαζονικό έκτρωμα. Γι’ αυτό και καλούμε όλους τους Ηπειρώτες φιλάθλους, την Περιφέρεια, τον Δήμο και τους βουλευτές της πόλης, αυτή την δύσκολη στιγμή που η ομάδα βάλλεται από παντού, να βρεθούν στο πλευρό της και να δείξουν την έμπρακτη στήριξη τους.

Ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, γνωρίζει καλά την αλήθεια, την οποία μάλιστα απέδειξε με αδιάσειστα στοιχεία, και θα διεκδικήσει τη δικαίωση μέχρι τέλους».
 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News