Παναθηναϊκός: Ο Ερασιτέχνης θέλει διαφάνεια και ενημέρωση

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θέλει να πετύχει δύο στόχους απέναντι στα μέλη του μέχρι τις εκλογές του Μαρτίου.

Η συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Πέμπτη (24/2) ο Κώστας Μπακογιάννης για τις εξελίξεις στη Διπλή Ανάπλαση, με την ταυτόχρονη δημοσιοποίηση των συμβάσεων ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη (μόνη εξαίρεση η συμφωνία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, που θα δημοσιοποιηθεί σύντομα από τον δεύτερο), σηματοδοτεί το πέρασμα του πρότζεκτ στο πιο κρίσιμο χρονικό διάστημα για την υλοποίηση του.

Αυτή η περίοδος θα κορυφωθεί με τη διεξαγωγή της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Παναθηναϊκού ΑΟ, η οποία πιθανότατα θα οριστεί για τις 30 Μαρτίου. Εκεί τα μέλη του Ομίλου θα ψηφίσουν υπέρ ή κατά της συμμετοχής στη Διπλή Ανάπλαση και ουσιαστικά, θα δρομολογήσουν ή θα τερματίσουν το έργο με τη μορφή που έχει σήμερα.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την διεξοδική ενημέρωση όλων των εγγεγραμένων στα μητρώα της, ούτως ώστε να αποφασίσουν για την ψήφο τους έχοντας μάθει όλες τις λεπτομέρειες του εγχειρήματος. Ο Κώστας Μπακογιάννης αποκάλυψε πολλές πτυχές του έργου που δεν ήταν γνωστές, αλλά μερικά ζητήματα αφορούν τον Παναθηναϊκό και θα διευκρινιστούν από τους ιθύνοντες του.

Η πιο σημαντική διεργασία μέχρι τη Γενική Συνέλευση είναι οι δύο συνδιασκέψεις που θα διοργανωθούν, στις οποίες τα μέλη του Συλλόγου (ακόμα και τα μη οικονομικώς τακτοποιημένα) θα συγκεντρωθούν για να θέσουν ερωτήσεις και να πάρουν απαντήσεις. Οι δύο εκδηλώσεις οριοθετούνται κοντά στη ΓΣ, προκειμένου όλοι να έχουν τις πληροφορίες κοντά στην ώρα που θα κληθούν να ψηφίσουν.

Φυσικά, μεγάλη επιμέλεια θα αναλάβει η διοίκηση του Ερασιτέχνη με την εξασφάλιση της διαφάνειας στις εκλογές. Για αυτό θα προβεί σε συνεννόηση με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, προκειμένου έμπειροι και διαπρεπείς νομικοί να συγκροτήσουν την εφορευτική επιτροπή. Μία διαδικασία ορόσημο στην ιστορία του Παναθηναϊκού, θα έχει και την ανάλογη θωράκιση σε όλα τα επίπεδα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News