Ατλέτικο Μινέιρο: Συμφώνησε με τον Κριστιάν Παβόν

Ο Κριστιάν Παβόν, που απασχόλησε το καλοκαίρι το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και το χειμώνα εκείνο του Παναθηναϊκού, κατέληξε τελικά στην Ατλέτικο Μινέιρο.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, η βραζιλιάνικη ομάδα συμφώνησε σε όλα για συμβόλαιο 4,5 ετών με τον 26χρονο Αργεντινό εξτρέμ, ο οποίος είναι ακόμα «δεμένος» με την Μπόκα Τζούνιορς μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά είχε το δικαίωμα να συνομιλίσει με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αφού διανύει το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.
Μάλιστα, η Ατλέτικο Μινέιρο δεν σκοπεύει να μπει σε διαπραγματεύσεις με την Μπόκα Τζούνιορς, ώστε να πληρώσει ένα ποσό και να αποκτήσει από τώρα τον ποδοσφαιριστή.
? Cristián Pavón acordó todo con #Mineiro, cómo adelantamos en Enero, y firmará cuatro años y medio de contrato.
?Por la información que manejo, el club ?? desistirá de pagarle a #Boca una compensación para ficharlo ahora. https://t.co/836pfPCgaq pic.twitter.com/nQfy9tpSrR
— Germán García Grova (@GerGarciaGrova) February 25, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Το καλό για τον οργανισμό είναι ότι… εθίστηκε!
- Ολυμπιακός: Τα χρήματα που παίρνουν οι πρωταθλητές με την είσοδο στη League Phase του Champions League
- Παρασκήνιο: Η Μπενφίκα καλοβλέπει Ντέλια-Φώτη
- Καιρός: Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες την Μεγάλη Παρασκευή
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ρεάλ - Μπάγερν που θα βγάλει τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στα playoffs της Euroleague