Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Η ΑΕΚ πάλεψε μέχρι τέλους για τη νίκη»
Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Η ΑΕΚ πάλεψε μέχρι τέλους για τη νίκη, συγχαρητήρια στους παίκτες μου»
Η ΑΕΚ Β’ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Εργοτέλη για την Super League 2 με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να τονίζει, στις δηλώσεις του μετά το ματς, ότι η Ενωση πάλεψε μέχρι το φινάλε για τη νίκη.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:
«Ήταν ένα παιχνίδι που παίξανε δύο καλές ομάδες για τη νίκη. Είδαμε καλό παιχνίδι και εμείς και ο Εργοτέλης παίξαμε επιθετικά. Ξεκινήσαμε καλά και δίκαια προηγηθήκαμε. Μετά το γκολ όμως άλλαξε λίγο η σκέψη μας, άνοιξαν οι γραμμές μας με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουμε μέχρι την φάση του πέναλτι.
Στο Β’ μέρος διορθώσαμε κάποια πράγματα, όπως το να είμαστε κόμπακτ, συμπαγής. Προσπαθήσαμε να παίξουμε μέχρι το τέλος έτσι και ήταν ένα ισορροπημένο ματς. Στο τελευταίο τέταρτο πήραμε τον έλεγχο, προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό να φτάσουμε στο δεύτερο γκολ και να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια στους παίκτες μου».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ-Θέλτα 1-2: Με την πλάτη στον τοίχο ο Δικέφαλος
- Ολυμπιακός: Φανταστικός ο... αδυνατισμένος Μόρις στην επιστροφή του
- Παναθηναϊκός: Η μέρα και η ώρα της ρεβάνς με την Πλζεν
- ΠΑΟΚ: Πότε ήταν η τελευταία του ήττα στην Τούμπα πριν από τη Θέλτα και από ποια ομάδα είχε χάσει
- Ολυμπιακός: Αποθέωσε Ρέτσο και Πιρόλα - «Περήφανοι για τη δύναμή σας» (pic)
