Βόιτσεχ Σέζνι: «Δεν νομίζω πως η FIFA έχει τα αρχ@@@ να περάσει τη Ρωσία άνευ αγώνος στο Μουντιάλ»
Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Βόιτσεχ Σέζνι άστραψε και βρόντηξε στις δηλώσεις του στο DAZN μετά την εκτός έδρας νίκη της Γιουβέντους επί της Έμπολι με 3-2 για το θέμα του αγώνα της Ρωσίας με την Πολωνία στα προκριματικά του Μουντιάλ.
Ο Πολωνός κίπερ τόνισε πως σίγουρα η Πολωνία δεν θα κατέβει να αγωνιστεί απέναντι στην Ρωσία στα προκριματικά δηλώνοντας πως περήφανος για την στάση της ομάδας ενώ επεσήμανε πως πιστεύει πως η FIFA δεν έχει το θάρρος να δώσει την πρόκριση στους Ρώσους άνευ αγώνα σε περίπτωση που δεν αγωνιστούν τελικά οι Πολωνοί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόϊτσεχ Σέζνι: «Στις φλέβες του παιδιού μου κυλάει ουκρανικό αίμα, αρνούμαι να παίξω κόντρα στη Ρωσία με την Εθνική»
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βόιτσεχ Σέζνι για το θέμα αυτό:
«Εμείς δεν θα παίξουμε κόντρα στη Ρωσία στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αυτό είναι σίγουρο. Για να δούμε αν η FIFA έχει τα αρχ@@@@ να δώσει στη Ρωσία τη θέση για το Μουντιάλ άνευ αγώνα. Δεν νομίζω πως θα τα έχει. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος όλοι μαζί».
Wojciech Szczesny: “We [Poland] won’t play against Russia at the World Cup, that’s for sure. Let’s see if FIFA will have balls to give Russia the World Cup by forfait – I don’t think so”, he told DAZN. ?? #Poland
“I’m proud of my teammates. We’re on same point all together”. pic.twitter.com/FJ1Cy4CYX1
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 26, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ισίδωρος Κούβελος: «Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά»
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Χόρχε Σάντσες
