Παναθηναϊκός: Ο Δήμος εγκρίνει την Τετάρτη τις συμβάσεις της Διπλής Ανάπλασης

Παναθηναϊκός: Ο Δήμος Αθηναίων εγκρίνει την Τετάρτη τις συμβάσεις της Διπλής Ανάπλασης

Ο Δήμος Αθηναίων συγκάλεσε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Τετάρτη 2 Μαρτίου, με μοναδικό θέμα την έγκριση των συμβάσεων της Διπλής Ανάπλασης.

Μετά την δημοσιοποίηση όλων των συμβάσεων της Διπλής Ανάπλασης, ο Δήμος Αθηναίων θα τις εγκρίνει επίσημα την Τετάρτη 2 Μαρτίου. Οι δημοτικές υπηρεσίες δημοσίευσαν την πρόσκληση για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου στις 2/3 και με ώρα έναρξης στις 16:00. 

Η ψήφιση των συμβάσεων είναι το μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη και όλη η συζήτηση θα αφιερωθεί στις συμβάσεις της Διπλής Ανάπλασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι εισηγητής δηλώθηκε ο ίδιος ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων έχει αναγάγει σε προσωπικό στοίχημα την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης και θα απευθυνθεί στο σώμα, ζητώντας την στήριξη των άλλων παρατάξεων. Παρότι, βέβαια, έχει την πλειοψηφία για να εγκρίνει τις συμφωνίες με τον συνδυασμό του.

Ο Μπακογιάννης είχε συναντηθεί την Τετάρτη με εκπροσώπους των παρατάξεων που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ και τους είχε παράσχει μία πρώτη ενημέρωση, καλώντας τους να ψηφίσουν υπέρ της έγκρισης των συμβάσεων.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News