Ραζβάν Λουτσέσκου: «Τα μισώ τα ματς μετά τα Ευρωπαϊκά, δεν έχουμε καθαρό μυαλό»

ΠΑΟΚ Ιωνικός Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τον απόηχο της αναμέτρησης με τη Μίντιλαντ και τα όσα έγιναν με τον Ιωνικό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τον απόηχο της αναμέτρησης με τη Μίντιλαντ και τα όσα έγιναν με τον Ιωνικό

Η αναφορά στην αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ ήταν δεδομένη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αναφέρεται στην αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA

Για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό: «Μισώ πραγματικά αυτού του είδους τα παιχνίδια, δύο μέρες μετά από αγώνες για την Ευρώπη. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Οι περισσότεροι παίκτες έπαιζαν την Πέμπτη και μας έλειψε το ξεκάθαρο μυαλό στην τελική προσπάθεια. Μπήκαμε πολύ νωρίς σε ένα τέμπο και ένα είδος παιχνιδιού που δε μας βόλευε. Ένα πολύ άμεσο παιχνίδι που βόλευε περισσότερο τον Ιωνικό. Έπρεπε να ελέγξουμε καλύτερα το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος, πέραν του γκολ που δεχτήκαμε, δε θυμάμαι κάτι άλλο. Ήταν ένα μπερδεμένο παιχνίδι, που παλέψαμε αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, χωρίς εμπνεύσεις στο επιθετικό τρίτο».

Για το αν έπαιξε ρόλο η μεγάλη ευκαιρία του πρώτου λεπτού: «Δε μπορώ να είμαι 100% σίγουρος, αλλά ενδεχομένως να ήταν ένα πιο ανοικτό παιχνίδι και να βρίσκαμε πιο ανοικτούς χώρους. Υποθετικά εφόσον σκοράραμε ένα ακόμα γκολ στο πρώτο μέρος, θα ήμασταν στο 2-0 και θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Λαμβάνοντας τα πάντα υπόψιν, ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο. Είμαστε η ομάδα που είναι πρώτη στο δεύτερο γύρο με τους περισσότερους βαθμούς. Είμαστε στους 16 στην Ευρώπη και σε μία κατάσταση που παίζει σημαντικό ρόλο η νοοτροπία μας. Είμαι περίεργος να δω και περισσότερες ομάδες να τα καταφέρνουν εξίσου καλά στην ίδια κατάσταση με εμάς. Με τόσα παιχνίδια, τους περισσότερους βαθμούς στο δεύτερο γύρο, τραυματισμούς, κούραση αλλά και τον COVID που είναι κι αυτός στην εξίσωση».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News