ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης!
ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης για την αλλαγή προπονητή με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να αναλαμβάνει την Ενωση
Στα Σπάτα βρέθηκε σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης!
Πολύ κρίσιμη ημέρα ήταν η σημερινή για την ΑΕΚ καθώς υπήρξαν αρκετές αλλαγές. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην υπόθεση του Αργύρη Γιαννίκη ο οποίος αποτελεί και επίσημα παρελθόν εδώ και λίγες ώρες.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έλαβε την απόφαση να προχωρήσει σε άμεση αντικατάσταση του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα μετά τις συνεχόμενες αγωνιστικές αποτυχίες της ομάδας.
Τη θέση του πήρε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος με βοηθό τον Ηλία Κυριακίδη. Οι δύο τους θα οδηγήσουν τον Δικέφαλο ως το τέλος της σεζόν με τους «κιτρινόμαυρους» να αναζητούν τον προπονητή που θα οδηγήσει την Ένωση στην επόμενη πολύ σημαντική σεζόν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Τέλος ο Γιαννίκης – Υπηρεσιακός ο Οφρυδόπουλος!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Στην οικογένεια Μελισσανίδη κι επισήμως η ΠΑΕ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ Β’: Αναλαμβάνει ο Νίκος Παναγιωτάρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Αυτό είναι το πλάνο του για τη Ρεν
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: «Σκασμένος» ο Ηλιόπουλος!
- Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ: Το πρώτο μεγάλο βήμα με την εθνική Πορτογαλίας – Κλήθηκε στην Κ17!
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Περνάτε με το αυτοκίνητο μέσα από λακκούβα και βρέχετε πεζό; Το πρόστιμο που σας περιμένει
