Παναθηναϊκός: «Η Τζένοα παρακολουθεί τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς»

O Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έχει καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό και οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει ενδιαφέρον από την Ιταλία. Η Τζένοα τσεκάρει τον Σέρβο μέσο και αν σωθεί, θέλει να τον αποκτήσει.

Το πρώτο μέλημα της Τζένοα είναι η αποφυγή του υποβιβασμού από τη Serie A. Η ομάδα της Γένοβας είναι προτελευταία με 17 βαθμούς, 8 λιγότερους από την 15η θέση που προσφέρει σωτηρία.

Παρόλα αυτά, οι «ροσομπλού» αισιοδοξούν ότι θα τα καταφέρουν και φέρονται να παρακολουθούν παίκτες εν όψει καλοκαιριού. Αυτό υποστηρίζει η ιστοσελίδα «Calcioline.com» και μεταξύ των στόχων, συμπεριλαμβάνει τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η ιταλική ομάδα είχε ενδιαφερθεί παλαιότερα για τον Γκατσίνοβιτς και δεν τον έχει ξεχάσει, παρότι η απόπειρα της να τον αποκτήσει δεν είχε τελεσφορήσει.

Η Τζένοα φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ στη Χόφενχαϊμ, στην οποία ανήκει ο 26χρονος μέσος. Είναι άγνωστο εάν το ποσό συμβαδίζει και με τις απαιτήσεις που θα προβάλλουν οι Γερμανοί.

Ο Γκατσίνοβιτς αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού και δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς τον Ιούνιο.

Το ρεπορτάζ τονίζει ότι ο «εάν οι Έλληνες αποφασίσουν να μην τον αγοράσουν, τότε οι Ιταλοί θα επιστρέψουν στη διεκδίκηση τους».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News