Μπάγερν Μονάχου: Αργεί η επιστροφή του Ντέιβις

Μπάγερν: Σύμφωνα με τον Νάγκελσμαν, ο Ντέιβις θα αργήσει να επιστρέψει στις υποχρεώσεις των Βαυαρών.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που «χτύπησε» ο κορωνοϊός ήταν ο Αλφόνσο Ντέιβις. Αν και συμπτωματικός, οι εξετάσεις που υποβλήθηκε «έδειξαν» φλεγμονή στο μυοκάρδιο και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν μίλησε για τις πιθανότητες επιστροφής του.

Όπως όλοι έχουμε αντιληφθεί ο νέος κορωνοϊός σε οποιαδήποτε μορφή και μετάλλαξη του, είναι πάρα πολύ επικίνδυνος. Είτε αφορά μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα, είτε νεαρούς ποδοσφαιριστές με εκπληκτική φυσική κατάσταση. Δεν είναι άλλωστε λίγοι οι παίκτες που το προηγούμενο διάστημα, ενώ δεν είχαν ιδιαίτερα συμπτώματα, παρουσίασαν μυοκαρδίτιδα. Μια φλεγμονώδης νόσος του καρδιακού μυός, η οποία αν δεν αντιμετωπιστεί, μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα.

Αισιόδοξος για Ντέιβις ο Νάγκελσμαν στην Μπάγερν

 

Ένας από τους παίκτες που διαγνώστηκαν μ’ αυτή την φλεγμονή, είναι και ο Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν, ο οποίος απέχει από τις αρχές Ιανουαρίου.  Λόγω της διακοπής του γερμανικού πρωταθλήματος, μάλιστα, ο Καναδός έχει ν’ αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τις 17 Δεκεμβρίου και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αναφέρθηκε στην περίπτωση του μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε.

«Ευτυχώς πάει καλά η ανάρρωση του, αλλά θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για λίγο καιρό ακόμη. Ο κίνδυνος για την καρδιά του απομακρύνθηκε, έχει ραντεβού σε δύο εβδομάδες με τους γιατρούς για να αξιολογήσουν περαιτέρω την περίπτωση του. Ευχόμαστε να επιβεβαιωθεί το καλύτερο σενάριο και ο Αλφόνσο να επιστρέψει στο άμεσο μέλλον στις προπονήσεις».

Ο ίδιος ο Ντέιβις με τη σειρά του αισθάνεται χαρούμενος που πλέον δεν πονάει, αλλά γνωρίζει πως θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι να του δοθεί το «οκ» για να πάρει ξανά μέρος στις προπονήσεις. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News