Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Ο βαθμός δεν ικανοποιεί ούτε εμάς ούτε τον κόσμο της ΑΕΚ»
Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να δηλώνει μετά το ματς πως δεν είναι ικανοποιημένος με τον έναν βαθμό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:
«Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους αυτό το αποτέλεσμα σαφέστατα. Σκοράραμε είχαμε δυο τρεις καλές ευκαιρίες. Δεν είχαμε κάποια πίεση σε σετ παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο. Μετά πήραμε την κατοχή. Βάλαμε λίγο περισσότερο τα χαφ μας στο παιχνίδι. Να αλλάξουμε πλευρές στο παιχνίδι μας. Και το γκολ μας και οι ευκαιρίες μας ήταν ομαδικές προσπάθειες.
Κάναμε μία μέτρια εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είχαμε ποδόσφαιρο υπομονής, χάλασε το μυαλό μας. Δεν πήγαμε το ματς στα άκρα, αν και παίξαμε με δυο φορ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ζητήσαμε κάποια πράγματα σε μία ημέρα. Δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός, φυσικά. Προσπάθησαν τα παιχνίδια. Δεν είχαμε υπομονή. Θα μπορούσαμε να παίξουμε με υπομονή, με τα μπακ μας, με τα χαφ μας, όπως στο πρώτο ημίχρονο όπου βγήκαν πιο σωστά κάποιες φάσεις».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Όταν τα ερυθρόλευκα «μωρά» έγραψαν ιστορία (vids)
- Παναθηναϊκός Aktor: Τους χόρεψε ο Τι Τζέι και τώρα… Βαλένθια!
- Γιαννακόπουλος: «Ανήθικη κριτική από τα media - Τα αστέρια ξέρουν πότε να λάμψουν»
- Καιρός: Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τον τελικό ΠΑΟΚ - Μπιλμπάο και τα ματς των playouts της Super League
