ΟΦΗ: Με Μεγιάδο και Νέιρα η προπόνηση της ομάδας
Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ ενόψει του Απόλλωνα
Ο ΟΦΗ έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Νίκο Νιόπλια να έχει στη διάθεσή του τους Μεγιάδο και Νέιρα.
Η σημερινή (3/3) προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε δίχως απρόοπτα, ενώ οι Φελίπε, Γιαννούλης και Σωτηρίου ταλαιπωρούνται ακόμη από ίωση.
Αναλυτικά η ενημέρωση
Με τους Miguel Mellado και Juan Neira να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε η σημερινή (3/3) προπόνηση της ομάδας μας, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (6/3) με τον Απόλλωνα.
O Abdul Weiss υποβλήθηκε σε μαγνητική, από την οποία προέκυψε ότι υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό που είχε στους προσαγωγούς. Συνέχισε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται ανά εβδομάδα.
Ο Jon Toral ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα, οι Luiz Phellype, Κώστας Γιαννούλης και Δημήτρης Σωτηρίου δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης.
Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας, τακτικής και τελικό παιχνίδι.
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (4/3), στις 11:00.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Δεύτεροι στον μαραθώνιο χωρίς να έχουμε παίξει ποτέ πλήρεις!
- Μπέος: «Ο Μπενίτεθ ήρθε στην Ελλάδα για τα κρασιά και τις ταβέρνες, έμαθε ότι έχουμε καλή κουζίνα»
- ΠΑΟΚ: Νέο πλήγμα με Πέλκα - Ποια ματς θα χάσει
- Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε: Ο λόγος που έφερε τη γενική σύρραξη στο ΟΑΚΑ - Μπήκε έξαλλος στο παρκέ ο Λεσόρ!
- Νίκος Αναστόπουλος: Επιστρέφει στους πάγκους - Αυτή είναι η νέα του ομάδα
