Πεπ Γκουαρδιόλα: «Είμαι στυλάτος χάρη στη γυναίκα μου»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σύζυγό του, η οποία έχει αναλάβει το ντύσιμο του κόουτς της Σίτι

Σύμφωνα με πολλούς, ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποτελεί τον πιο στυλάτο προπονητή της Premier League, κι όχι άδικα. Ο κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι έχει αδυναμία τα ωραία κοστούμια και στο κομψό ντύσιμο.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος αποάλυψε, όλο αυτό οφείλεται στην γυναίκα του κα το γούστο της! Μάλιστα, σύμφωνα με τον Γκουαρδιόλα, πριν τον «αναλάβει» η σύζυγός του, το ντυσιμό του ήταν μία…καταστορφή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε 

Για το ντύσιμό του: «Η γυναίκα μου είναι τόσο κομψή, με βοηθάει πολύ. Πριν από εκείνη ήμουν καταστροφή. Τώρα είμαι κομψός χάρη σε αυτήν. Όλα τα καλά πράγματα στη ζωή μου δημιουργούνται από άλλους».

Για το ποιος παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι πιο πιθανό να γίνει προπονητής: «Νομίζω ότι ο Γκιντογκάν θα ήταν. Οι παίκτες της μεσαίας γραμμής έχουν την ευκαιρία να γίνουν προπονητές. Οι παίκτες που θεωρούν το παιχνίδι του ποδοσφαίρου ως παγκόσμιο και δεν σκέφτονται “Εγώ, εγώ και εγώ”. Όταν αυτοί οι παίκτες αρχίσουν να κατανοούν το παιχνίδι ως ομάδα, ως σύνολο. έχουν την ευκαιρία να γίνουν προπονητές».

Για την αγάπη του στο γκολφ: «Θα άλλαζα τα μισά από αυτά που έχω πετύχει ως προπονητής ή ως ποδοσφαιριστής για να έχω ένα τίμιο παιχνίδι γκολφ. Ειλικρινά, θα έκανα τα πάντα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News