Πόλεμος στην Ουκρανία: Δημοπρασία για την ενίσχυση των Ουκρανών προσφύγων

Η Ουκρανία εξακολουθεί να εμπλέκεται σε πολεμική σύρραξη με τη Ρωσία και πάνω απο 1 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τη χώρα τους, αναζητώντας ένα μέρος όπου θα νιώσουν ασφαλείς.

Ο ΠΣΑΠΠ ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία για την ενίσχυση αυτών των Ουκρανών προσφύγων.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Ο ΠΣΑΠΠ στέκεται στο πλευρό των χιλιάδων προσφύγων που κλήθηκαν να εγκαταλείψουν τις οικείες τους λόγω της φρίκης του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο Σύνδεσμός μας σε συνεργασία με τα μέλη του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Γεβχέν Σάχοφ και μέσω του Charidy Idols θέτει σε δημοπρασία τις μπλούζες που φόρεσαν οι 2 ποδοσφαιριστές στα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Ιωνικός και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ αντίστοιχα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλουν το «μήνυμα» για την κατάπαυση τους πυρός, όπως και τη σημαία της Ουκρανίας που επέδειξε ο πρώτος στο γήπεδο της Τούμπας, σε στιγμές που καθήλωσαν όλη την Ελλάδα.

Τα έσοδα θα διατεθούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων Ουκρανών.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα παραδώσουν οι ίδιοι τις μπλούζες και τη σημαία σε όποιον τις αποκτήσει και εφόσον το επιθυμούν με ιδιόχειρη αφιέρωσή τους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News