Θανάσης Ανδρούτσος: Στο στόχαστρο αρκετών ομάδων του εξωτερικού

Πέραση στο εξωτερικό φαίνεται πως έχει ο Θανάσης Ανδρούτσος, την περίπτωση του οποίου εξετάζουν σοβαρά τουλάχιστον 3 ομάδες.
Όπως έβγαλε στο φως της δημοσιότητας, ο Ιταλός δημοσιογράφος Νικολό Σίρα, ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί κρούσεις από τις Αλάνιασπορ, Λέγκια Βαρσοβίας και Έλτσε για την απόκτηση του νεαρού μπακ, με τις 3 αυτές ομάδες να θέλουν να μάθουν τις αξιώσεις των «ερυθρολεύκων» για τον Ανδρούτσο.
Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής φέτος μέτρησε 19 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και 1 με τη Β’, των πρωταθλητών Ελλάδας, χωρίς να πείσει όμως τον Πέδρο Μαρτίνς και όπως φαίνεται το καλοκαίρι είναι πιθανό να αποτελέσει παρελθόν.
#Alanyaspor, #LegiaWarsaw and #Elche have made enquiries to sign #Olympiacos defender Thanasis #Androutsos. #transfers
— Nicolò Schira (@NicoSchira) March 4, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κωστούλας - Μουζακίτης: Είναι τόσο καλοί που πια... ενοχλούν
- Ζαφείρης Μεταγραφές: Κουβέντα με ομάδα της Premier League - Ποια είναι και τι ζητάει η Σλάβια Πράγας
- ΝΒΑ: Παίκτης της εβδομάδας πάλι στην Ανατολή ο Αντετοκούνμπο
- Καιρός: Βροχερό το σκηνικό σήμερα - Πάσχα με λιακάδα και υψηλές θερμοκρασίες
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τα Ντόρτμουντ - Μπαρτσελόνα, Άστον Βίλα - Παρί Σεν Ζερμέν και τα ματς της Euroleague