ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Επιβεβαίωση SportDay για Ενκουντού και Ρόνι Λόπες

Απολύτως ακριβές είναι το δημοσίευμα της Τετάρτης (7/7) της SportDay για της επιλογές του Ολυμπιακού σχετικά με την ενίσχυση στα εξτρέμ.

Όταν όλοι συνέχιζαν ακόμα να αναφέρονται στην περίπτωση Παβόν, η SportDay από την Τετάρτη (7/7) είχε ήδη αναφερθεί στην αλλαγή μεταγραφικής πορείας του Ολυμπιακού που, τελικά, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και αλλαγή.

«Για εξτρέμ είναι πιο ψηλά απ’ όλους αυτή τη στιγμή ο 26χρονος Γάλλος (με τις ρίζες από το Καμερούν), Ζορζ Κέβιν Ενκουντού. Μπορεί η περίπτωσή του να ήταν από την αρχή δύσκολη ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει και τα τελευταία 24ωρα φαίνεται να έχουν γίνει βήματα προόδου. Μικρά αλλά έγιναν. Αντιθέτως, η ούτως ή άλλως στα όρια του οικονομικά αδύνατου περίπτωση του Κριστιάν Παβόν, υποχωρεί όπως και του Χένρι Ονιεκούρου για διαφορετικούς λόγους», γράφαμε την Τετάρτη (7/7) και μερικές ώρες μετά τουρκικά και ελληνικά ΜΜΕ άρχισαν να αναπαράγουν και να επιβεβαιώνουν ότι ο Ολυμπακός και η Μπεσίκτας άρχισαν νέο κύκλο διαπραγμάτευσης.

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέραμε ότι επιστρέφει ως αουτσάιντερ η περίπτωση του 25χρονου Βραζιλιάνου της Σεβίλλης, Ρόνι Λόπες, μία ακόμα περίπτωση που έχει αποκαλύψει η SportDay από προηγούμενη μεταγραφική περίοδο και τότε κανείς άλλος δεν συζητούσε… «Επίσης, μια περίπτωση που άρεσε από πέρυσι και είχε αποκαλύψει η SportDay είναι του Πορτογάλου, Ρόνι Λόπες. Δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο προσκήνιο η συγκεκριμένη περίπτωση καθώς ο παίκτης δεν έχει βρει ακόμα κάτι που να τον συγκινεί», γράφαμε.

Πια έχουν αρχίσει όλοι να καταλαβαίνουν πως η κατάσταση έχει έτσι ακριβώς. Οι Ενκουντού και Ρόνι Λόπες είναι οι δύο περιπτώσεις με τις οποίες ασχολείται, κατά κύριο λόγο, ο Ολυμπιακός. Και δεν αποκλείται εν τέλει να είναι ένας από τους δύο ο εκλεκτός. Βεβαίως, στις μεταγραφές ποτέ μη λες ποτέ. Μέχρι να πέσει μια υπογραφή, όλα είναι πιθανά (και απίθανα ταυτόχρονα)…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News