ΚΑΣΑΜΙ: «Είχα πρόταση απ’ τον Ολυμπιακό»

Σε μέσα της πατρίδας του μίλησε ο Κασάμι, ο οποίος υποστήριξε πως είχε πρόταση απ’ τον Ολυμπιακό, η οποία όμως δεν προχώρησε, ενώ εκείνος έχει στο μυαλό του τη Βασιλεία.

Σε άλλη μια μεταγραφική περίοδο, είδαμε το όνομα του Παϊτίμ Κασάμι, να «φιγουράρει» στην «ερυθρόλευκη» μεταγραφική λίστα, ενώ σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν κοντά στο να τον φέρουν πάλι πίσω. Η περίπτωση του ωστόσο δεν προχώρησε, ενώ στη συνέχεια οι Πειραιώτες, έφεραν τον Πιερ Κούντε για τον χώρο του κέντρου.

Σε δηλώσεις του, στην γερμανοελβετική Blick, ο Κασάμι είπε πως όντως υπήρχε πρόταση απ’ τον Ολυμπιακό, αλλά χωρίς να υπάρξουν κάποιες διαπραγματεύσεις. Στη συνέχεια τόνισε πως είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα του, τη Βασιλεία και πως ο μοναδικός του στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του λήγει το 2022, εάν οι πρωταθλητές τον θέλουν και εκείνος δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του, θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν ξανά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, χωρίς να μπορεί να σταθεί εμπόδιο η τρέχουσα ομάδα του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News