Αργεντινή: Άγριο ξύλο σε διαιτητή, σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος
Άγριες σκηνές με πολύ ξύλο σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην Αργεντινή, μετά από επίθεση παικτών σε βάρoς διαιτητή.
Η αναμέτρηση της Σπορτίβο Τιρολέσα, με την Λα Πουέρτα οδηγήθηκε στα πέναλτι με την δεύτερη να χάνει. Με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα οι πίκτες της ομάδας άρχισαν να κυνηγούν τον διαιτητή της αναμέτρησης σε όλο το γήπεδο, να τον γρονθοκοπούν με μανία, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.
Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Λίγκας του Κολόν, Γκουστάβο Γκαρσία προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, όμως δέχθηκε και εκείνος επίθεση.
Υπενθυμίζουμε πως λίγες ημέρες πριν είχαμε και τα εκτεταμένα επεισόδια στο Μεξικό μεταξύ οπαδών της Κερετάρο με την Άτλας με δεκάδες τραυματίες.
Grave episodio de violencia ⚽
Jugadores golpearon fuertemente al árbitro en el marco de un torneo de fútbol amateur en Colonia Tirolesa.
También resultó agredido el presidente de la Liga Regional Colón, Gustavo Garcia.Este jueves se realizarían las denuncias correspondientes. pic.twitter.com/OUcsalEbNK— Radio Jesús María (@radiojesusmaria) March 10, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Καλοί οι διασκεδαστές, αλλά πρωτάθλημα… δεν παίρνουν
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ομοφωνία τηλεκριτικών διαιτησίας - Ξεκάθαρη παράβαση
- ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό βίντεο από το «αντίο» της Τούμπας στα επτά αετόπουλα
- EuroLeague Final Four 2026: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ
- ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» στις ομάδες και τους οπαδούς για τη συμπαράσταση
