Βαλέρι Όιφ: «Με πονάει πολύ που πρέπει να πουλήσω τις μετοχές μου στην Φίτεσε»

Ο μεγαλόμεχοτος της Φίτεσε, Βαλέρι Όιφ μέσω ανακοίνωσης της ολλανδικής ομάδας γνωστοποίησε την απόφασή του να πουλήσει τις μετοχές της εξαιτίας της όλης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Μία μέρα μετά την ήττα της Φίτεσε με 1-0 μέσα στην έδρα της από την Ρόμα για τους «16» του Europa Conference League, ο Ρώσος ολιγάρχης ανακοίνωσε την απόφασή του για πώληση της ομάδας ενώ παραιτήθηκε και από το συμβούλιο της ομάδας.

Τόνισε πως η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την μεταβίβαση των μετοχών της ομάδας θα είναι προσεκτική, έτσι ώστε ο σύλλογος να περάσει στα κατάλληλα χέρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαλέρι Όιφ:

«Με πονάει πολύ που πρέπει να πω αντίο στην Φίτεσε, αλλά στην κατάσταση που έχει προκύψει τώρα παίρνω αυτή την απόφαση με γνώμονα το καλύτερο για τα συμφέροντα του συλλόγου, τους υπαλλήλους, τους οπαδούς, τους χορηγούς και τους άλλους μετόχους. Εγώ κοίταξα πίσω σε μία ιδιαίτερη περίοδο, στην οποία αναμείχθηκα αρκετά στα του συλλόγου και απόλαυσα τις υπέροχες βραδιές του. Η Φίτεσε είναι στην καρδιά μου!».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News