Άρσεναλ: Το καλοκαίρι θα αποφασιστεί το μέλλον του Λακαζέτ

Το συμβόλαιο του Γάλλου επιθετικού της Άρσεναλ, Αλεξάντερ Λακαζέτ τελειώνει στο τέλος της σεζόν και αυτό έχει φέρει αρκετά ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του Γάλλου επιθετικού στους «κανονιέρηδες».

Ο προπονητής της ομάδας, Μικέλ Αρτέτα, ρωτήθηκε για την κατάσταση του 30χρονου επιθετικού και τόνισε πως όλα θα κριθούν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός προπονητής είπε: «Η απόφαση που έχουμε πάρει και έχει συμφωνήσει ο Αλεξάντερ, είναι πως θα συζητήσουμε για αυτή την κατάσταση το καλοκαίρι και θα το κάνουμε, το συντομότερο δυνατόν, από τη στιγμή που θα τελειώσει η σεζόν».

Ο Γάλλος φορ, διανύει το 5ο έτος του στον Αγγλικό σύλλογο, μετά από μια πολυδάπανη μεταγραφή, καθώς το καλοκαίρι του 2017, οι «κανονιέρηδες» είχαν δώσει 53 εκατομμύρια ευρώ, για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, από τη Λιόν.

Στα 5 χρόνια που βρίσκεται στην Άρσεναλ, ο Λακαζέτ μετράει 196 συμμετοχές με 70 γκολ και 36 ασίστ, με 26 συμμετοχές, 5 γκολ και 8 ασίστ να είναι στη τρέχουσα σεζόν. Ο Γάλλος έχει την δυνατότητα να μιλήσει με όποιον σύλλογο θέλει, παρ’ όλα αυτά, εάν ισχύουν τα λόγια του Αρτέτα, τότε το μέλλον του ποδοσφαιριστή θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News