Σαντιό Μανέ: «Δεν μου ταιριάζει η ζωή του Νεϊμάρ και του Ρονάλντο»

Για ακόμη μία φορά ο άσος της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ έδωσε «μαθήματα» ήθους, μιλώντας για το πόσο ταπεινός είναι

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως το όνομα του Σαντιό Μανέ είναι συνώνυμο της λέξης ταπεινότητα. Ο άσος της Λίβερπουλ, μιλώντας στην Equipe, έδειξε για ακόμη μία φορά το ήθος του.

Ο Σενεγαλέζος, δεν ξεχνά από που ξεκίνησε και παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς παγκοσμίως, επιλέγει να έχει μία απλή και ταπεινή ζωή. Μάλιστα, όπως ο ίδιος δήλωσε, μπορεί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές να επιλέγουν έναν ακριβό και πολυτελή τρόπο ζωής, ο Μανέ ωστόσο θεωρεί πως αυτό το στυλ δεν του «ταιριάζει».

«Δεν θέλω να δώσω την εντύπωση ότι είμαι λέκτορας, αλλά είναι αλήθεια ότι υπάρχουν ορισμένες αξίες που κυκλοφορούν στο ποδόσφαιρο που με ενοχλούν. Αντί όμως να επικρίνω δυνατά, μερικές φορές προτιμώ να αποστασιοποιηθώ λίγο. Το κύριο πράγμα είναι να μην αλλάξεις, και δεν νομίζω ότι έχω αλλάξει. Και, για ένα αγόρι που κατάγεται από μια μικρή πόλη της Σενεγάλης, Κασαμάνσε, είναι ήδη μεγάλη νίκη να αντιστέκεσαι σε όλα αυτά.

Δεν θα ήθελα να έχω μια ζωή όπως αυτή που έχουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ. Τους ακολουθώ στα κοινωνικά δίκτυα και αυτό μου αρκεί. Λατρεύω την εξαιρετική ζωή τους, αλλά αυτή η ζωή δεν είναι φτιαγμένη για μένα», είπε ο Σαντιό Μανέ στο γαλλικό Μέσο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News