Serie A: Έσωσε τον βαθμό η Σαλερνιτάνα απέναντι στην Σασουόλο - Τρίποντο παραμονής για Σπέτσια
Serie A: Η Σασουόλο αν και κρατούσε τη νίκη μέχρι το 80′ ισοφαρίστηκε, με το τελικό 2-2 να δίνει στην Σαλερνιτάνα ένα πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Η Σασουόλο αν και κρατούσε τη νίκη μέχρι το 80′ ισοφαρίστηκε, με το τελικό 2-2 να δίνει στην Σαλερνιτάνα ένα πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Η Σπέτσια πήρε σημαντικό τρίποντο με 2-0 επί της Κάλιαρι και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, με την Κάλιαρι πλέον να βρίσκεται μία θέση πάνω από την 18η θέση.
Η Σαλερνιτάνα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ μόλις στο 8′ με τον Μπονατσόλι, όμως η Σασουόλο έφερε το ματς στα ίσια στο 20′ με καρφωτή κεφαλιά του Σκαμάκα μετά από σέντρα του Κυριακόπουλου.
Μάλιστα δέκα λεπτά μετά ο Τραορέ έκανε και το 2-1. Στο 59′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες με αποτέλεσμα η Σαλερνιτάνα να βρίσκει το γκολ στο 81′ με τον Τζούριτς.
Η Σπέτσια πήρε πολύ σημαντική νίκη με 2-0 απέναντι στην Κάλιαρι και φαίνεται να αποφε’υγει τις περιπέτειες. Ο Ντανιέλε Βέρντε μάλιστα έχασε πέναλτι στο 36′, όμως τελικά η Σπέτσια πέτυχε το 1-0 με τον Έρλικ στο 55′ μετά από ασίστ του Βέρντε.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μανάι στο 74′ και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Παναθηναϊκός: Με έξι απουσίες στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
- Νέα μεγάλη απάτη: SMS δήθεν από τα ΕΛΤΑ – Τι να προσέξετε
