Ζορζίνιο: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην επηρεαζόμαστε»

Ζορζίνιο: Τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο σύλλογος της Τσέλσι, κλήθηκε να σχολιάσει ο έμπειρος χάφ της Ζορζίνιο, ο οποίος τόνισε πως η κατάσταση αυτή δεν πρέπει να επηρεάζει τους παίκτες όσο άσχημη κι αν είναι…

Τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο σύλλογος της Τσέλσι, κλήθηκε να σχολιάσει ο έμπειρος χάφ της Ζορζίνιο, ο οποίος τόνισε πως η κατάσταση αυτή δεν πρέπει να επηρεάζει τους παίκτες όσο άσχημη κι αν είναι…

Οι τελευταίες εβδομάδες για την Τσέλσι είναι εφιαλτικές, καθώς ο σύλλογος είναι υπό καθεστώς πώλησης, με τους τραπεζικούς λογαριασμούς του να έχουν «παγώσει», μετά από εντολή της αγγλικής κυβέρνησης.

Το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους Λονδρέζους, τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Για το αγωνιστικό κομμάτι μίλησε ο παίκτης της Τσέλσι, Ζορζίνιο, ο οποίος τόνισε πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολή στον σύλλογο. Υπογράμμισε, επίσης, πως οι παίκτες πρέπει να μην επηρεάζονται από τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα και ναν παραμένουν συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικά τους καθήκοντα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης:

«Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως στο ματς με τη Νιούκαστλ. Η κατάσταση με την ιδιοκτησία της ομάδας είναι δύσκολη, αλλά δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Δεν είναι σίγουρα εύκολο, αλλά πρέπει να το κάνουμε. Είμαστε επαγγελματίες και οι φίλαθλοι περιμένουν πολλά από εμάς και δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΣΕΛΣΙ: Πρόταση – μαμούθ για την απόκτηση της από fund Σαουδαράβων 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News