ΑΧΜΕΝΤ ΧΑΣΑΝ: Απολαμβάνει με τον φίλο του Σαλάχ την αθηναϊκή ριβιέρα
Την ξενάγηση στον φίλο και καλεσμένο του σούπερ σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ ξεκίνησε ο Αχμέντ Χασάν πηγαίνοντάς μία βόλτα στα μαγαζιά της παραλιακής λεωφόρου για καφέ και φαγητό.
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ κατέφθασε στην Ελλάδα για να επισκεφθεί τον επιστήθιο φίλο του Αχμέντ Χασάν και να περάσουν μερικές μέρες παρέα. Μπορεί ο επιθετικός του Ολυμπιακού να συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά, ωστόσο με το που τελειώνει τις προπονήσεις του παίρνει τον σούπερ σταρ της Λίβερπουλ για να του δείξει τα κατατόπια.
Το απόγευμα της Πέμπτης (08/07) οι δυο ποδοσφαιριστές πήγαν για καφέ και έπειτα για φαγητό σε γνωστά μαγαζιά της παραλιακής, με τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ να προκαλέι φρενίτιδα ενθουσιασμού τόσο στους θαμώνες των μαγαζιών, όσο και στο προσωπικό βγάζοντας φωτογραφίες μαζί τους.
Η ανάρτηση του Αχμέντ Χασάν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ξεπεσμός: Ο υπάλληλος του Λιόλιου, Δήμος Ντικούδης... παρεξηγήθηκε με το ξέσπασμα Παπαθεοδώρου
- Τάσος Μπακασέτας: Γιατί έχει βρεθεί στο στόχαστρο των φιλάθλων του Παναθηναϊκού
- ΕΟΚ Παρασκήνιο: Μπορεί μια ομάδα να εκτελέσει 77 βολές στο 80 λεπτά αγώνα; Ναι, ο Προμηθέας...
- Παναθηναϊκός: Η πιο ντροπιαστική ήττα της ιστορίας του και το ηλεκτροσόκ που χρειάζεται άμεσα!
- Πλέι οφ: Διπλό του Πανιώνιου στην Καλαμάτα
