ΕΡΙΚ ΟΥΡΤΑΔΟ: Μεταγραφή λόγω… εμβολίου
Την πόρτα της εξόδου, από την Μόντρεαλ είδε ο Έρικ Ουρτάδο, διότι δεν ένιωθε άνετα με το να εμβολιαστεί.
Ο αθλητισμός, στην «εποχή» Covid-19, την οποία ακόμα διανύουμε, δέχθηκε ένα ισχυρό σοκ, αρκετά πράγματα, εάν όχι όλα, άλλαξαν, ή μάλλον προσαρμόστηκαν στα «θέλω» των καιρών. Από τα άδεια γήπεδα (λόγω covid, κι όχι τιμωρίας όπως είχαμε συνηθίσει), τις προπονήσεις με μάσκες ή αυτές που γινόντουσαν από τους αθλητές στο σπίτι τους, φτάσαμε μέχρι και τις μεταγραφές λόγω εμβολίου;!
Κι όμως, στο Καναδά και συγκεκριμένα στην Μόντρεαλ ο Έρικ Ουρτάδο, πωλήθηκε στην Κολόμπους, για ένα ποσό κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ, διότι δεν ήθελε να εμβολιαστεί. Όπως αποκάλυψε και τεχνικός διευθυντής της Μόντρεαλ, Ολιβιέ Ρενάρ: «Υπήρχε ένα ενδιαφέρον για τον Έρικ τις τελευταίες εβδομάδες, είδαμε τις προσφορές, όμως ήμασταν ευχαριστημένοι με τη δουλειά που έκανε ο Ουρτάδο. Επειδή όμως δεν έχει εμβολιαστεί για τον Κορωνοϊο, η κατάσταση ήταν προβληματική και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε μια λύση. Ο ποδοσφαιριστής δεν ένιωθε άνετα με την ιδέα του εμβολίου, οπότε αναγκαστήκαμε να κλείσουμε το deal, το οποίο νιώθουμε ότι είναι πολύ ικανοποιητικό.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Εθνική Ελλάδος: Τρίτη θέση και... φλωριές
- Παναθηναϊκός AKTOR: Η αποθέωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο T-Center (vid)
- Nations League: Το μπλουζάκι για τον UCK και το σημαιάκι που έγινε όπλο
- Αγριεύει ο καιρός την Παρασκευή: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε την πρεμιέρα του Ζιντάν στην Εθνική Γαλλίας, τα υπόλοιπα ματς του Nations League και της Euroleague
