Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα... κολυμπάει για να επιστρέψει νωρίτερα!

Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα… κολυμπάει για να επιστρέψει νωρίτερα στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού

Ο Φεντερίκο Μακέντα έχει τη βοήθεια συμπατριώτη του γυμναστή και περνάει πολλές ώρες στην πισίνα, ούτως ώστε να προλάβει να βοηθήσει φέτος τον Παναθηναϊκό. 

Η κακή απόδοση του Καρλίτος και κατ’ επέκταση, το πρόβλημα που έχει προκληθεί στην κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού, έχουν φέρει στο προσκήνιο και τον Φεντερίκο Μακέντα.

Κυρίως, για το πότε θα γυρίσει ο Ιταλός επιθετικός και αν θα βοηθήσει στα Play Off και στους ημιτελικούς του Κυπέλλου. Γιατί με τον τωρινό Καρλίτος, μόνο ο Ιωαννίδης δεν αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες του Τριφυλλιού.

Φυσικά, αυτός ο οποίος θέλει να επιστρέψει ο Μακέντα το συντομότερο δυνατό, είναι ο ίδιος! Ο 30χρονος στράικερ διακρίνει την ευκαιρία για την παλινόρθιση του στην ενδεκάδα και δεν θέλει να τη χάσει.

Για αυτό και ο Κίκο εντείνει την αποθεραπεία του για τη χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο, με σκοπό να τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις αρχές Απριλίου.

Ο Μακέντα δουλεύει καθημερινά στο «Γεώργιος Καλαφάτης», όμως έχει και τη βοήθεια του συμπατριώτη του, Στέφανο Άλμπανο.

Πρόκειται για έναν επαγγελματία, ο οποίος ασχολείται εξιδεικευμένα με τα προγράμματα αποκατάστασης και επανένταξης μετά από τραυματισμούς. 

Με τον Μακέντα να περνάει αρκετές ώρες την εβδομάδα σε πισίνα, προκειμένου να ενδυναμώσει τον αστράγαλο του και παράλληλα, να ανακτήσει τη φυσική κατάσταση του.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News