Μπαρτσελόνα: Αιχμές Ρόναλντ Κούμαν για Λαπόρτα

Μπαρτσελόνα: Την απαράδεκτη συμπεριφορά του Ζουάν Λαπόρτα, ως προς το πρόσωπο του, αποκάλυψε ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, τονίζοντας πως ο πρόεδρος της ομάδας τον απέλυσε στο αεροπλάνο μπροστά σε όλους τους παίκτες…

Την απαράδεκτη συμπεριφορά του Ζουάν Λαπόρτα, ως προς το πρόσωπο του, αποκάλυψε ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, τονίζοντας πως ο πρόεδρος της ομάδας τον απέλυσε στο αεροπλάνο μπροστά σε όλους τους παίκτες…

Μιλώντας στην εκπομπή Hoge Bomen, ο Κούμαν αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο ισχυρός άνδρα των «μπλαουγκράνα», του ανακοίνωσε την απόλυσή του από την Μπαρτσελόνα. Περιγράφοντας το γεγονός ο Ολλανδός προπονητής στάθηκε στη συμπεριφορά του Ζουάν Λαπόρτα και στο σεβασμό που δεν του έδειξε.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως έμαθε την απόλυση του στον… αέρα, κατά τη διάρκεια μίας πτήσης της Μπαρτσελόνα, μπροστά σε όλους τους παίκτες που ήταν στην αποστολή.

Αναλυτικά τόνισε ο Ρόναλντ Κούμαν:

«Έμαθα για την απόλυσή από το σύλλογο στο αεροπλάνο. Καθόμουν στη θέση μου και ήρθε και μου ανακοίνωσε πως απολύομαι. Αυτό, όμως, που με πόνεσε περισσότερο είναι πως στα πίσω καθίσματα κάθονταν οι παίκτες οι οποίοι άκουσαν τι έγινε.

Πάντα έλεγε πως είμαι ένας “θρύλος” της ομάδας. Δεν απέδειξε ποτέ τα λόγια του, με τις πράξεις του».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News