Εθνική Ελπίδων: Αποστολή με Τζόλη και Κίτσο για τα ματς με Λιχτενστάιν και Πορτογαλία

Εθνική Ελπίδων: Αποστολή με Τζόλη και Κίτσο για τα ματς με Λιχτενατάιν και Πορτογαλία ανακοίνωσε ο Γιώργος Σίμος.

Ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για τα προκριματικά του Εuro 2023 στην οποία συμπεριέλαβε τους Χρήστο Τζόλη και τον Φώτη Κίτσο του Ολυμπιακού.

Ο ποδοσφαιριστής της Νόριτς που δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής στα «καναρίνια» έμεινε εκτός από τις κλήσεις του Γκουστάβο Πογιέτ για τα φιλικά της Εθνικής Ελλάδος και έτσι ο τεχνικός της Ελπίδων τον έλαβε υπόψην για τα δύο ματς με Λιχτενστάιν και Πορτογαλία στις 25 και 29 Μαρτίου αντίστοιχα.

Η αποστολή αποτελείτο από 25 ποδοσφαιριστές και είναι οι εξής:

Τερματοφύλακες: Χριστογιώργος Νίκος, Ταλιχμανίδης Χρήστος, Τζολάκης Κώστας

Αμυντικοί: Αντζουλάς Γιώργος, Χριστόπουλος Γιάννης, Κίτσος Φώτης, Διαμαντής Αποστόλης, Λύρατζης Λευτέρης, Μιχελής Νίκος, Ζαγαρίτης Βασίλης.

Μέσοι: Αθανασακόπουλος Ανδρέας, Μπότος Φοίβος-Ιωάννης, Κανελλόπουλος Γιώργος, Κουτσουπιάς Ηλίας, Λιάσος Άγγελος, Λώλης Αλέξανδρος, Σαρδέλης Γιάννης, Σουρλής Βασίλης, Θυμιάνης Κώστας, Τσιγγάρας Χάρης.

Επιθετικοί: Χριστόπουλος Ευθύμης, Γρίβας Φρίξος, Ιωαννίδης Φώτης, Κοσίδης Μιχάλης, Τζόλης Χρήστος.

Υπενθυμίζουμε ότι και οι δυο αναμετρήσεις της Εθνικής Ομάδας των Ελπίδων θα διεξαχθούν στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” της Τρίπολης με κοινή ώρα έναρξης στις 19:00.

Ελλάδα – Λιχτενστάιν: 25/03/2022, 19:00 “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”

Ελλάδα – Πορτογαλία: 29/03/2022, 19:00 “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά στις 16:00.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News