ΑΕΚ: Δυσαρέσκεια για την απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με τα γήπεδα
Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζει η ΠΑΕ ΑΕΚ για την κυβερνητική απόφαση σχετικά με την παρουσία κόσμου στα γήπεδα και το πλαφόν των 25.000
Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της μετά την κυβερνητική ανακοίνωση πως τα γήπεδα θα ανοίξουν για τον κόσμο, αλλά μόνο για εμβολιασμένους, με ποσοστό 80% και ανώτατο όριο χωρητικότητας 25.000 θεατών.
Η απόφαση αυτή πολύ απλά θίγει την Ενωση και αποτελεί τεράστιο ντεζαβαντάζ, αλλά και αρνητική διάκριση σε βάρος της ΑΕΚ σε σχέση με το ΟΑΚΑ.
Η θέση της Ένωσης είναι ότι όλες οι ομάδες της Super League θα έχουν δικαίωμα 80% προσέλευσης στα γήπεδά τους και η ΑΕΚ που αγωνίζεται σε ένα ασφαλές και γεμάτο γήπεδο, το καλύτερο κατά τεκμήριο γήπεδο της χώρας, θα είναι η μόνη με ποσοστό προσέλευσης επί της χωρητικότητας ακριβώς στο μισό από τον ανταγωνισμό, κάπου στο 40%!
Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ πέραν της δυσαρέσκειας για τη συγκεκριμένη απόφαση, έχει ήδη δρομολογήσει και τις απαραίτητες ενέργειες προς τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να επανεξεταστεί το θέμα ως προς τις 25.000 σε σχέση με το ΟΑΚΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
