ΑΕΚ: Δυσαρέσκεια για την απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με τα γήπεδα
Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζει η ΠΑΕ ΑΕΚ για την κυβερνητική απόφαση σχετικά με την παρουσία κόσμου στα γήπεδα και το πλαφόν των 25.000
Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της μετά την κυβερνητική ανακοίνωση πως τα γήπεδα θα ανοίξουν για τον κόσμο, αλλά μόνο για εμβολιασμένους, με ποσοστό 80% και ανώτατο όριο χωρητικότητας 25.000 θεατών.
Η απόφαση αυτή πολύ απλά θίγει την Ενωση και αποτελεί τεράστιο ντεζαβαντάζ, αλλά και αρνητική διάκριση σε βάρος της ΑΕΚ σε σχέση με το ΟΑΚΑ.
Η θέση της Ένωσης είναι ότι όλες οι ομάδες της Super League θα έχουν δικαίωμα 80% προσέλευσης στα γήπεδά τους και η ΑΕΚ που αγωνίζεται σε ένα ασφαλές και γεμάτο γήπεδο, το καλύτερο κατά τεκμήριο γήπεδο της χώρας, θα είναι η μόνη με ποσοστό προσέλευσης επί της χωρητικότητας ακριβώς στο μισό από τον ανταγωνισμό, κάπου στο 40%!
Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ πέραν της δυσαρέσκειας για τη συγκεκριμένη απόφαση, έχει ήδη δρομολογήσει και τις απαραίτητες ενέργειες προς τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να επανεξεταστεί το θέμα ως προς τις 25.000 σε σχέση με το ΟΑΚΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
