Ολυμπιακός Β': Με Ανδρούτσο η αποστολή για Βέροια
Απέναντι στη Βέροια θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Β’ το Σάββατο, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.
Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μία προπόνηση στο Ρέντη και ο Αριέλ Ιμπαγάσα ανακοίνωσε τους παίκτες της αποστολής.
Ανδρούτσος και Σουρλής από την πρώτη ομάδα
Ο Ολυμπιακός Β’ θα έχει δύο ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων» και ο λόγος για τους Θανάση Ανδρούτσο και Βασίλη Σουρλή. Αμφότεροι συμμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τη Βέροια.
Στην αποστολή είναι οι Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Α. Μπα, Κωστή, Νταμπό, Καλογερόπουλος, Κινκουέ, Κλίτσα, Λιάτσος, Μαρίνος, Νίκας, Νίκολιτς, Ντόι, Πινακάς, Σαπουντζής, Σουρλής, Στουρνάρας, Τζολάκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς χαρίζει φανέλα στον κόσμο για τα 209 ματς στον πάγκο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Νταβίντ Κάρμο, έρχεσαι για να μείνεις ή για να… γίνεις;
- Ολυμπιακός: Το δεξί μπακ και το ελληνικό στοιχείο
- Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!
- Αλέσιο Λίσι: Πατάει Θεσσαλονίκη - Η ώρα της άφιξής του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ
- ΑΕΚ: «Έχει κάνει πρόταση στον Γιόβιτς για νέα συμβόλαιο και περιμένει» λένε οι Σέρβοι
